Thermale massagebank

Onze massagebank heeft een uitstekende technologie van diep doordringende infrarode straling gecombineerd met masagge voor het rechtzetten van wervels, acupressuur, verwarmde moxa-verbranding en knedende massage: dat gebaseerd is op traditionele Chinese medische studies van meridianen en de theorie van de algemene massage. Wij zijn de eerste praktijk in Nederland die deze professionele massagebank gebruikt.

De massagebank helpt uw wervelkolom te corrigeren, uw afweerkracht te versterken, stofwisseling te regulereb, gif- en afvalstoffen uit het lichaam sneller te verwijderen, bloedcirculatie te verbeteren en het lichaam pannen of beter te slapen. Bovendien helpt deze massagebank ook yin en yang in het lichaam in balans te brengen.

Het wordt toegepast voor de behandeling van veel voorkomende ziekte zoals: hartkwalen zoals hogebloeddruk, gewrichtsaandoeningen zoals cervicaal syndroom en lumbale spondylozis, slapenlloosheid en neurasthenie (nerveuze uitputting), ziekte van de hormoonhuishouding zoals diabetes mellitus, ouderdomsemfyseem en drocrienen ziekten, aandoeningen van het spijsverteringsysteem zoals maagwandonsteking, constipatie en diarree.