Meridiaanmassage

Tijdens de meridiaanmassage wordt de Galblaasmeridiaan gemasseerd. Blokkades in de galblaasmeridiaan kunnen o.a.de volgende klachten veroorzaken: hoofdpijn, slecht slapen, problemen met de oren, gezichtsverlamming, depressie (neerslachtigheid},menstruatieproblemen, klachten tijdens de overgang, Door de galblaasmeridiaan te masseren kunnen genoemde klachten worden verminderd of helemaal verdwijnen.

Tegenwoordig hebben veel mensen klachten die worden veroorzaakt door een zwakke lever-en nierenergie.Belangrijk, hedendaagse oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld bijwerkingen in Westerse medicijnen en stress. Door de galblaasmeridiaan te stimuleren wordt de functie van de lever en de nieren geactiveerd en versterkt.

Samen met de lever en nieren zorgt de galblaasmeridiaan voor het afvoeren en goed verwerken van afvalstoffen en voor de productie van nieuwe energie.Hoe meer afvalstoffen worden afgevoerd hoe meer nieuwe energie er wordt geproduceerd.Als afvalstoffen goed worden afgevoerd is er een beter stofwisseling en dit heeft een positieve invloed op uw lichaamsgewicht.