Acupunctuur in Delft

Acupunctuur in Delft is de manier om van uw gezondheidsklachten af te komen. Acupunctuurbehandelingen hebben een bewezen werking en zelfs de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) ondersteunt de resultaten die op deze manier behaald worden. Bij acupunctuur in Delft wordt gelet op de exacte problemen om vervolgens een persoonlijke behandelmethode op te zetten. In sommige gevallen is het eenmalig plaatsen van kleine naalden al genoeg, in andere gevallen zijn meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Bij Bi Kang Tang vindt u de traditionele geneeswijzen die ervoor zorgen dat u zich binnen de kortste keren weer veel beter voelt.

Klik hier voor meer informatie over onze praktijk

Acupunctuur in Delft door experts

Bi Kang Tang werkt uitsluitend met specialisten die hun opleiding in China afgerond hebben. Dat betekent dat acupunctuur in Delft op het hoogst mogelijke niveau verricht wordt. Concreet houdt dit in dat gezondheidsproblemen zoals maagproblemen, hoofdpijn, huidproblemen en andere klachten vakkundig aangepakt kunnen worden. Elke pijn is anders en vereist een eigen behandeling om het beoogde resultaat te bereiken. Na een diagnostisch onderzoek wordt de oorzaak van de klacht vastgesteld. Vervolgens wordt de behandelwijze gekozen en een plan opgesteld om zo te kunnen starten met de behandelingen bij uw specialist voor acupunctuur in Delft.

Vergoedingen en andere behandelingen

Bij acupunctuur in Delft vindt u uiteenlopende behandelmethoden, zoals Chinese kruiden, cupping, moxa en tui na. Deze behandelingen worden doorgaans allemaal vergoed. Bi Kang Tang biedt ook thermale massagebaden en -bedden aan, net als meridiaan massages en drukpuntmassagematten. Deze behandelingen worden niet standaard vergoed. Wilt u meer informatie over mogelijke vergoedingen en de kosten van acupunctuur in Delft, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt ons aan de Aletta Jacobsstraat 304 in Delft, elke werkdag van half tien tot vijf. Uiteraard kunt u ook bellen voor informatie of om een afspraak te maken: 015-256 01 12.